Tulostimet

Sharp

Sharp valmistaa maailman suosituimpia digitaalisia asiakirjajärjestelmiä. Ratkaisut tarjoavat mahdollisuuden nopeampaan ja tehokkaampaan työskentelyyn, joka lisää työyhteisön tuottavuutta.

Mallisto koostuu laajasta valikoimasta laitteita: pienikokoisista mustavalkoisista sekä väriä tekevistä tulostimista ja kopiokoneista poikkeuksellisen monipuolisiin ja nopeisiin tuotantolaitteisiin.

Sharp MX-2614N on yksi tehokkaimmista ja pienimmistä A3-monitoimilaitteista kokoluokassaan.

Sharp MX-3060N A3-värimonitoimilaite on parannettu monitoimilaitemalli, joka optimoi työryhmän tuottavuuden aina ja kaikkialla.

Sharp MX-2614N monitoimilaite tulostukseen, värikopiointiin, väriskannaukseen ja arkistointiin. Laitteella voi tulostaa 26 mustavalko- ja värisivua minuutissa.

 

Brother

Brotherilta löytyy ratkaisut kaikkiin tulostustarpeisiin niin yrityksille kuin kotitoimistoihinkin.

Brotherin valikoimista löytyvät laitteet lasertulostimista mustesuihkutulostimiin ja A3-laitteisiin sekä tarratulostimiin ja mobiililaitteisiin.

Monitoimilaitteet on suunniteltu nopeiksi, luotettaviksi ja tehokkaiksi. Ne ovat erinomainen valinta kotiin ja toimistoon. Laitteet vievät vain vähän tilaa, mutta tarjoavat yhdessä ja samassa laitteessa tulostus-, skannaus-, kopiointi- ja faksitoiminnot.

Brother tulostimet

Tarratulostimet

Nopea ja tehokas tarramerkintä helpottaa organisointia. Brother P-touch -tarratulostimet ovat tähän erinomaisia laitteita ja mallistostamme löydät oikean laitteen kotiin, toimistoon, yritykseen tai vaikka koulukäyttöön.

Brother P-touch -tarratulostimilla luodut tarrat
ovat korkealaatuisia ja kestäviä ja mallistostamme löytyy laitteita monessa eri hintaluokassa.

Kysy lisää tuotteista ja pyydä tarjousta